Seçmece Üçlü - Youtube Kanallar/Teknoloji

Youtube Kanalları/Teknoloji

1) webtekno

Şu anda sahip olduğu 15bin takipçisi ve yaklaşık 15milyon izlenme oranıyla teknolojiye atar yapan bu güzel kanal, listemde mutlaka olmasını isteyeceğim kanallardan.

Çeşitli ürün incelemeleri bulunmakta.Ayrıca kanalda birçok uygulama tanıtımları da bulunmakta.Son çıkan popüler uygulamaları da Teknolojiye Atarlanan Adam(TAA)'ın gözünden incelememek olmaz.Türk yapımı mobil oyunlar tanıtılmakta.Bunun yanında çakma telefonların üzerinde çiğ köfte yoğurabilir veya bir taşla karşılaştırabilirsiniz.

TAA'nın başka kanallarla yaptığı PES, BF3 maçlarını da görebilirsiniz.

Not:Kanal TAA'dan ibaret değil.Bazı zeki insanlar diğer yayıncılara laf atıp "TAA isteriz" tarzı yorumlar yaptıktan sonra dislike yağmuruna tuttukları için onların yayınları durdu.




İnternet Sitesine Ulaşmak İçin TIKLAYIN

2)Technopat


Yaklaşık 10milyon görüntülenmesi ve 70bin abonesiyle bir teknoloji kanalı.

Belirtmeliyim ki bu ilk iki sıradaki kanal bazı durumlar haricinde ilk olarak kendi internet sitelerinde yayınlarını gerçekleştirmektedirler.Makalelerini takip edebilirsiniz.

Kanalımıza dönecek olursak sistem toplama reherleri hazırlayan, yeri geldiğinde kafanıza format attıran kafa ayarları ve tabiki en son teknoloji haberlerini burada bulabilirsiniz.Ve tabii ki daha fazlasını.


Örnek bir Kafa Ayarı Videosu:



İnternet Sitesine Ulaşmak İçin TIKLAYIN

3)iPhonedo

Yaklaşık 8milyon izlenme sayısı ve 70bin abonesiyle İphonedo Beyciğin kanalı.İlk defa görüyorsanız kendisini epey daha böyle süreceğe benzeyen kafasız videolara hazır olun.Tişörtleriyle iletişim kurabilirsiniz.

"Teknoloji ile Şaka Olmaz" sloganıyla çıktığı bu yolda her geçen gün gelişen bir şekilde hala karşımızda.Birkaç ay önce açtığı sitesinden de güncel olarak paylaşımlarda bulunuyor.Takip etmenizi öneririm.

Videoları isminden de belli olacağı üzere Apple cihazları üzerine odaklı.Apple ürünlerinin yanı sıra bunların ekipmanları da tanıtıp inceliyor.Bunun yanında müzikle ilgilendiği için bazı müzik ekipmanları da olabiliyor.

Nadir de olsa çevrede fark edilmesiyle Iphonedo izleyicilerine özel indirimler yapan siteler de çıkabiliyor.Her videosunda verilen emeği fark edebiliyorsunuz zaten.

Örnek bi videosu:





İnternet Sitesine Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Şahin Güvensoy
Şahin Güvensoy

Atanma yolunda çabalayan bir Türkçe öğretmeni ve aynı zamanda blog yazarı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum teşvik edicidir. Eleştireldir.