Seçmece Üçlü - Oynanası Oyunlar

1) Sortie En Mer

Aslında bir reklam için hazırlanmış bu oyunda. Tek şart boğulmamak.-ki bu pek mümkün değil-. Önünüze gelen ekranda kulaklık kullanmanız ve oyunu "Tam Ekran" moduna geçirmeniz isteniyor.

Sortie En Mer

Oyunda bir arkadaşla(!) yelkenlideyiz. Sonra bize arkadan şu yelken direği çarpıyor. Biz de direkt olarak o buz gibi denize gömülüyoruz. Bu arkadaşımız bizi oracıkta bırakıp gidiyor. Yalandan yakalamaya çalışmalar falan. Bizimkinin küfür saydırmaya pek fırsatı olmuyor ancak yinede iki üç laf ediyor. Sonra denizle baş başayız. Ölmeyi pek erkene almayın varsanılar biraz can sıkıcı. Zaten yüzeyde kalsak bile türlü türlü kabuscasına varsanılar görmeye devam ediyorsunuz. Ama sonuç belli...

Oyun İçin: Sortieenmer.com


2) Shingeki no Kyojin veya Attack on Titan


Öncelikle söylemem gerekir ki bu oyunu oynayabilmek için, Unity Player eklentisine sahip olmalısınız.

Bir çizgi film oyunudur.İzleyicileri varsa söylemek isterim ki bildiğim kadarıyla kasımda 2.sezonu başlayacak. Daha serinin başında ve spoiler yemek istemiyorsanız oyunu oynamayı bir süre ertelemelisiniz.




Attack on Titan


  • Oyuna dönecek olursak çok oyunculu seçeneği de var oyunun.
  • Tek kişilik seçeneğinde ise 9 farklı karakter -spoiler bu karakterlerin birisi- bulunmakta.
  • Ayrıca harita kısmında ise 5 harita bulunmakta.
  • Normal, Zor ve Anormal olmak üzere 3 zorluk derecesi var.
  • Türkçe seçeneği de mevcut oyunda. Ayarlar menüsünde oyun kontrollerini görebilirsiniz.


Oyun İçin Tıklayınız


3) Happy Wheels

Happy Wheels


İsmi mutlu tekerler ancak pek de mutlu olamıyorsunuz. Kimi zaman bir yandan kolunuz kopmuşken sırtınızdaki sivri dikenleri çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kimi zaman ise harita düzenleyicisi sayesinde müthhiş bir kalp nakline şahit oluyorsunuz. Bu oyundaki birbirinden saçma karakterlerle, birbirinden saçma haritalarda ortalığı yıkabilirsiniz.

Oyunu 2 boyutlu bir platform oyunu olarak sınıflandırabiliriz. Oyuna geldiğimizde bir menü bizi karşılıyor burada isterseniz kayıt olup kendi parkurunuzu oluşturabilir veya oyuna başlayarak çeşitli -ölümler- haritalar görebilirsiniz.

Oyuna Gitmek İçin: Tıklayın

Şahin Güvensoy
Şahin Güvensoy

Atanma yolunda çabalayan bir Türkçe öğretmeni ve aynı zamanda blog yazarı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum teşvik edicidir. Eleştireldir.